Komfortventilation

Rambøll headquarter

RHQ – Rambøll headquarter i Ørestad syd

airtem har i oktober 2010 afleveret et af sine hidtil største opgavaver.

En af Nordeuropas største rådgivningsvirksomheder, Rambøll, har besluttet sig for at slå sig ned i nye lokaler på Hannemanns Allé i den sydlige del af Ørestaden.

Med omkring 42.000 m2 er det nye milliardbyggeri et af de største danske domicilprojekter. Rambøll lejer selv omkring 34.000m2, mens de resterende 8.000m2 udlejes.

Det er SEB Pension som i samarbejde med Pihl og Søn har stået for det store byggeri, der efter en 2 årig byggeperiode blev afleveret i oktober 2010 og nu lægger hus til de omkring 1300 ansatte ved Rambøll.

 airteam fik til opgave at levere 16 ventilationsanlæg, der alt i alt udskifter 270000 m3/h behandlet luft. Der bliver ventileret med VAV i møderum, kantine, auditorier og i fitness-centret, samt CAV med kølebafler i kontorer, mens der er almindelig ventilation i køkken- og opvaskerum.

Grundet projektets relativt store størrelse har vi haft mange ansatte ude på området. Deriblandt har der været 1 projektleder, 1 overmontør og ca. 15 montører. I udførslen har vi benyttet os af underentreprenører til montage og isolering.

Billeder på vej

Billeder fra projektet

Thumb
Thumb
Thumb