Komfortventilation

Navitas

Airteam har i samarbejde med A. Enggaard. som entreprenør og Århus Kommune, Ingeniørhøjskolen i Århus, Århus Maskinmesterskole, INCUBA Science Park A/S som bygherre, stået for installation af ventilation til Navitas på Århus havn. Kjær & Richter har været Akrtitekter på projektet.

Det er ambitionen at Navitas park skal være omdrejningspunkt for innovation og energi, og derigennem inspirere og fremme miljørigtigt byggeri og anvendelse af miljøvenlige og ressourcebesparende løsninger.

Dette skal bla. ske ved State of the Art indenfor byggemetoder og brugen af teknologier, hvilket bla. betyder energioptimering ved gennemførelsen af byggeriet samt ved efterfølgende energibesparende tiltag ved de tekniske basisinstallationer mv.

Grundet en stor kompleksitet i bygningens funktioner, indeholder projektet både komfortventilation og industriventilation. Denne kombination sikrer tilsammen et godt indeklima i alle bygningens funktioner, i alt fra kontor, kantine og køkken til laboratorier og værksteder.

Ventilationsapparatet har en samlet kapacitet på ca. 650.000 m3/h, fordelt på 8 etager.

Aflevering juni 2014.


Yderligere info – se: http://www.navitaspark.dk/

Billeder fra projektet

Thumb
Thumb