Komfortventilation

Kulturværftet i Helsingør

Kulturværftet i Helsingø

Kulturværftet i Helsingør er et nyt og meget spændende totalprojekt, der forventes at blive et kæmpe aktiv for Helsingør Kommune. Sammen med Kulturhavn Kronborg, Det nye Søfartsmuseum og Kronborg, er kulturværftet et helt unikt kulturhistorisk havneområde, hvor besøgsinteressen rækker langt uden for Helsingør - og Danmark! Kulturværftet, der er indrettet på det historisk gamle værftsområde, indeholder bl.a.: Nyt hovedbibliotek, teater- og koncertsale, udstillinger, værftsmuseum, projektrum og mødelokaler, café etc.
Hele byggeriet vil i fremtiden være en meget synlig del af bylivet i Helsingør, og har krævet en stor hensyntagen til omgivelserne og en stram planlægning.
Arkitekten bag det spændende byggeri er arkitektfirmaet Aart i Århus. Kulturværftet er budgetteret til 293 mio. kr., hvoraf den tekniske storentreprise udgør ca. 37 mio. kr.

Flere fotos og mere information om Helsingørs nye, kommende kulturhavn på bl.a. www.kulturvaerftet.dk Airteam a/s udfører ventilation som underentreprenør og ser frem til denne spændende opgave.

Billeder fra projektet