Komfortventilation

Horten Advokatfirma

HORTEN

Vores kunde er Pihl og entreprisesummen på Horten er 5.250.000,-.

Projektet startede projekteringsmæssigt omkring årsskiftet 2007/2008 dog startede selve montagen først i juli 2008.

Rambøll har været Pihls rådgiver på sagen og ligeledes vores primære sparringspartner i projekteringsfasen.

Der er monteret tre ventilationsaggregater på 28000 m3/h, 22000 m3/h og 8500m3/h.

Byggeriet er udført med Carlsberg ejendomme som bygherre og Horten (advokater) som lejer. Der er tale om kontorbyggeri med hvad dertil hører af produktions- og anretterkøkken samt kantinefaciliteter for personalet. Øverste etage indeholder bl.a. møderum med traditionelle ventilationsarmaturer og VAV-zoner.Kontorer på de øvrige etager er ventileret via kølebafler integreret i loftsystemet.

Stueetagen med bl.a. kantine er primært ventileret via fortrængningsarmaturer bygget ind i konstruktionerne. Bl.a. blæser vi 6000 m3/h ind i 20 stk. fortrængningsarmaturer bygget ind i receptionsskranken. Især i starten af projektforløbet er der gået meget tid med at koordinere med de andre fag. Dette både i forhold til installationsfag, men i høj grad også med konstruktioner og lofter.

Den største udfordring i projektet har været at få passet så forholdsvis mange bygningsinstallationer ind på så forholdsvis begrænset plads. Vi har været 2-3 airteam-ansatte på projektet gennem forløbet, men har i udførslen udelukkende benyttet os af underentreprenører til montage, isolering og indregulering.

Billeder fra projektet

Thumb
Thumb
Thumb
Thumb
Thumb
Thumb
Thumb
Thumb
Thumb